Regie: Natasha Schulte

Natasha Schulte

Natasha Schulte, theaterregisseur, maakt sinds haar afstuderen aan de theaterschool in Amsterdam (regie) en Arnhem (docent drama) grensverleggende theatervoorstellingen. Ze werkte onder andere voor het Noord Nederlands Toneel, jeugdtheaterwerkplaats Het Lab, het Over het IJ festival en stichting Buitenkunst.
Bij Schudden voor Gebruik heeft ze de regie verzorgd voor ‘Schudden in Bed’ en ‘Zand erover’. Voor de voorstelling ‘Momo en de Tijdspaarders’ heeft ze naast regie ook voor het complete scenario gezorgd.
Ook bij andere koren heeft ze als regisseur gewerkt: Zijdelinks, Amane, Soundsensation, Xing, het Leids kamerkoor en Haarlems projectkoor Les Moucherons, Be sharp en Bonton in Utrecht.

Sinds 2012 heeft ze met haar partner Tim Winkel haar eigen theater-productiebedrijf, dat zich toelegt op het gebruik van theater voor veranderingsprocessen bij organisaties: Studio Spaak: ‘Overdrijven is een vak’. Natasha zorgt hierbij zowel voor de regie als voor de workshops die bij het programma horen.
Eerder maakten ze samen vanuit Nieuw Leiden producties voor onder meer zorginstellingen onder de titel ‘’Goed bedoeld’’.