Het laatste nieuws


Toekomstplannen
Toekomstplannen

Zangtheatergroep Schudden voor Gebruik zit niet stil! Nadat we de zomer hebben afgesloten met een serie optredens in de buitenlucht van Velp en Duiven, bereiden we ons nu voor op enkele besloten optredens én meer...

Weer eens wat Anders!
Weer eens wat Anders!

Wederom een pareltje, gearrangeerd door Elke Jansen en thuis ingezongen: Anders Anders van Herman van Veen. Wil je dit bijzondere nummer - en vele andere - live horen? Kom dan op zaterdag 25 (Velp) of zondag 26 (Duiven) september naar één of twee van onze voorstellingen! Zie Optredens voor meer informatie. 

Opname Stop de Tijd
Opname Stop de Tijd

Omdat de lockdown verder voortduurt, hebben we onszelf voor de derde keer gestort op een opname vanuit huis! Het derde nummer dat we hebben gekozen is 'Stop de Tijd' van Yentl en de Boer.

Opname Onbewoonbaar verklaard
Opname Onbewoonbaar verklaard

Na de opname van het fantastische coronanummer Aanraking hebben we de smaak te pakken. Het tweede vanuit huis opgenomen nummer is Onbewoonbaar verklaard van Marco Borsato.

Toen er nog aanraking bestond...
Toen er nog aanraking bestond...

Nog niet zo lang geleden was alles anders. Schudden voor Gebruik kijkt terug op een veelbewogen jaar. En mijmert...

We wensen iedereen warme feestdagen en een gezond, gloedvol nieuwjaar, vol nieuwe kansen!

Schudden op het Schoolplein
Schudden op het Schoolplein

In coronatijd is het qua cultuur bijna komkommertijd. Gelukkig heeft Schudden voor Gebruik daar wat op bedacht! Het schoolplein dat dienst deed als repetitieruimte toen binnen repeteren nog niet kon bleek best goede akoestiek te hebben. Zo goed, dat we daar nu een paar optredens gaan geven!

Grof Geschud uitgesteld
Grof Geschud uitgesteld

Niet alleen wij, maar de hele wereld wordt momenteel grof geschud… We zijn dan ook genoodzaakt onze therapeutische sessies tot nader order uit te stellen en de voorstellingen in april en mei te annuleren.

Flatline op Arnhemse Uitnacht
Flatline op Arnhemse Uitnacht

Na de succesvolle serie voorstellingen van Flatline op Arnhem CS in oktober en november 2019, wordt het verhaal over de twee backpackers Kit en Dora nog eens lichtjes overgedaan tijdens de Arnhemse Uitnacht op vrijdag 24 januari 2020. Schudden voor Gebruik zorgt voor de muzikale omlijsting.