Karin Schardt

Karin Schardt

Regisseur Desalniettemin

Karin Schardt is theatermaker en regisseur.

Als regisseur heeft ze vanuit haar eigen bedrijf De Theatermakelaar gewerkt met onder andere Toneelvereniging WDT Wageningen, Spelgroep Bennekom, Toneelgroep Graficus uit Apeldoorn en Toneelgroep Elckerlyc uit Geldermalsen. Verder werkt Karin bij de Theaterwerkplaats De Rode Hoed in Zutphen. Hier maakt ze films en muziek met mensen met een beperking. Voordat ze de opleiding tot theatermaker volgde aan het Huis van Puck in Arnhem, heeft ze Musical gestudeerd aan de Fontys Academie voor Muziek- en Musicaltheater in Tilburg. Zelf heeft ze jarenlang gezonden in het dameskwartet 'Lieve Lust'. Ook geeft ze dramales op diverse basisscholen.

In het werken met Schudden voor Gebruik voor de theatervoorstelling 'Desalniettemin' (2023) komen haar passies mooi bij elkaar.

Hester Macrander
Hester Macrander
Hester Macrander heeft de regie verzorgd voor de Prateurvoorstelling 'Het Leven als Kunst' (2014), de familievoorstelling 'Gruwelijke Rijmen' (2018) en de voorstelling 'Grof Geschud' (2019).
Albert Hoex
Albert Hoex
Albert Hoex heeft met Schudden voor Gebruik drie producties neergezet vanuit Theater De Plaats: 'Het Leven als Kunst' (2014), 'Kiss & Ride Opera' (2017) en 'De Dag' (2018).
Paul Greidanus
Paul Greidanus
Paul Greidanus heeft voor het programma 'Schudden in Zonde' (2017) de regie verzorgd.
Natasha Schulte
Natasha Schulte
Natasha Schulte heeft de regie verzorgd voor 'Schudden in Bed', 'Zand Erover' en ‘Momo en de Tijdspaarders’ (2013). Voor Momo heeft ze ook het complete scenario verzorgd.