Het laatste nieuws


Op het puin, en dan nu © Rolf Hensel
Op het puin, en dan nu © Rolf Hensel

In 2021 vond de muziektheatervoorstelling 'Op het puin, en dan nu' plaats in de vorm van een livestream. Vanwege het succes, is besloten de voorstelling ook live op te voeren in mei 2022. Schudden voor Gebruik werkte mee aan het theaterspektakel van Theater De Plaats, in de Eusebiuskerk en het Focustheater in Arnhem.

Pinksteroptredens in Horsterpark
Pinksteroptredens in Horsterpark

We zetten een succesvolle formule en samenwerking voort: een mooi optreden van een half uur, op een geweldige locatie (in een park, aan het water, op een terras) en uiteraard met zeer fijn publiek! Op 1e Pinksterdag (zondag 5 juni) zullen we - letterlijk - op de planken staan met een aantal liedjes uit ons aankomende programma (in het voorjaar van 2023 in de theaters) en natuurlijk met enkele klassiekers.

Toekomstplannen
Toekomstplannen

Zangtheatergroep Schudden voor Gebruik zit niet stil! Nadat we de zomer hebben afgesloten met een serie optredens in de buitenlucht van Velp en Duiven, bereiden we ons nu voor op enkele besloten optredens én meer...

Weer eens wat Anders!
Weer eens wat Anders!

Wederom een pareltje, gearrangeerd door Elke Jansen en thuis ingezongen: Anders Anders van Herman van Veen. Wil je dit bijzondere nummer - en vele andere - live horen? Kom dan op zaterdag 25 (Velp) of zondag 26 (Duiven) september naar één of twee van onze voorstellingen! Zie Optredens voor meer informatie. 

Opname Stop de Tijd
Opname Stop de Tijd

Omdat de lockdown verder voortduurt, hebben we onszelf voor de derde keer gestort op een opname vanuit huis! Het derde nummer dat we hebben gekozen is 'Stop de Tijd' van Yentl en de Boer.

Opname Onbewoonbaar verklaard
Opname Onbewoonbaar verklaard

Na de opname van het fantastische coronanummer Aanraking hebben we de smaak te pakken. Het tweede vanuit huis opgenomen nummer is Onbewoonbaar verklaard van Marco Borsato.

Toen er nog aanraking bestond...
Toen er nog aanraking bestond...

Nog niet zo lang geleden was alles anders. Schudden voor Gebruik kijkt terug op een veelbewogen jaar. En mijmert...

We wensen iedereen warme feestdagen en een gezond, gloedvol nieuwjaar, vol nieuwe kansen!

Schudden op het Schoolplein
Schudden op het Schoolplein

In coronatijd is het qua cultuur bijna komkommertijd. Gelukkig heeft Schudden voor Gebruik daar wat op bedacht! Het schoolplein dat dienst deed als repetitieruimte toen binnen repeteren nog niet kon bleek best goede akoestiek te hebben. Zo goed, dat we daar nu een paar optredens gaan geven!